Credit Rapid Online pentru Toti

Ne-am propus sa iti prezentam toate tipurile de creditare disponibile in tara noastra.

Pe scurt, aici vei gasi oferte de credite bancare si nebancare.

Este foarte simplu astfel pentru tine sa analizezi oferta care ti se potriveste in acest moment.

Pana acum am scris despre:

Primul credit gratuit fara dobanda.

Credite rapide pentru restantieri.

Credit online in rate lunare.

Urmeaza noi articole.

In sfarsit am reusit sa primesc un imprumut de la un IFN. Am luat 500 lei in 45 de minute de la Mobilo Credit (pareri poti citi in continuare).

Cum am dat de acest IFN? Am vazut o reclama pe Facebook si aveam nevoie de o suma de bani imprumut cat mai rapid.

Am dat click si am completat formularul de aici. Am ales suma de care aveam nevoie pe perioada de 25 de zile.

Dupa aceea am completat cu nume, prenume, telefon si adesa de email si am apasat pe butonul “Vreau Credit”.

Cauti pareri sau forum Mobilo Credit? Sa stii ca in cazul meu s-au miscat exemplar si nu prea am ce sa le reprosez.

De ce am apelat la ei si nu la o banca? Pentru ca sunt inscris in Biroul de Credit si la BRD si la Piraeus Bank mi-au refuzat solicitarea de credit tocmai pe acest motiv.

La acest IFN, adica la Mobilo Credit am primit bani imprumut si cu istoric negativ.

Deci daca aveti nevoie de o suma mica de bani in 24 de ore, va explic mai jos cum am aplicat eu si de ce acte am avut nevoie.

E mult spus acte, cand de fapt e vorba de un credit fara acte, adica fara multe dovezi.

Eu am facut poze cu telefonul la buletin si la extrasul de cont si le-am trimis in contul Mobilo Credit de pe site.

Chiar daca nu am decat un salariu de 1000 si ceva de lei am primit aprobarea rapid, in mai putin de o ora.

Din cate stiu eu trebuie sa ai minim 700 lei ca venit net pentru a fi acceptat la acest IFN. De asemenea de pe un forum am aflat si intervalul de varsta acceptat, adica 24 ani – 70 ani.

Este importanta si dobanda, dar mai important este sa iti achiti creditul rapid la timp. Dobanzile penalizatoare sunt foarte mari la orice IFN.

Am ales la Mobilo Credit pareri sa returnez banii integral in 25 de zile pentru ca atunci imi intra salariul si pot achita imprumutul online.

Perioada maxima care se poate stabili prin contract este de 31 de zile.

Alte detalii pe care trebuie sa le stii

Suma de bani mi-a intrat in cont in aceeasi zi, dar asta probabil pentru ca am aplicat dimineata si am cont la Raiffeisen.

MobiloCredit este o institutie financiara nebancara care acorda credite rapide si fara card. Daca alegi sa primesti banii in mana trebuie sa te duci la o agentie a bancii Transilvania.

Ma gandesc sa returnez creditul online anticipat daca primeste sotia mai repede banii de la serviciu. Asa mai scutesc din dobanda.

Apropo, la 500 lei imprumutati de la Mobilo Credit pe perioada de 25 zile am de plata o dobanda de 125 lei. Mai pe scurt, am de achitat 625 lei in total.

Ca idee solutia oferita de IFN-uri mi se pare destul de buna daca te grabesti si ai nevoie de bani urgent. Cum la banca nu poti apela deloc daca esti restantier, doar un credit online cu buletinul se mai potriveste in cazul in care ramai fara bani pana la salariu.

Pentru cumparaturi sau pentru lucruri asemanatoare e in regula sa apelezi la IFN-uri. E adevarat ca nu poti face multe lucruri cu banii primiti, dar uite cum a fost perioada asta de inceput de an scolar mie personal mi-au prins bine.

Mobilo Credit acorda suma maxima de 2000 RON dupa ce ai restituit primul imprumut fara incidente adica fara intarzieri.

Stiu ca la alte institutii financiare nebancare se penalizeaza drastic intarzierile, aici la Mobilo se ofera sansa sa prelungesti durata creditului cu pana la 4 saptamani.

Totusi e recomandat sa platesti totul la scadenta pentru ca atunci cand ceri o prelungire de credit dobanda nu se stinge si trebuie achitat si un comision de prelungire.

Sinteza pareri

Ca IFN, Mobilo Credit are avantajul ca ofera credit online fara card si chiar daca ai un salariu mic si nu aduci garantii ti se ofera o suma cat sa te descurci.

Multa lume se intreba pe forum cine ofera imprumut fara consultarea Biroului de Credit 2017. Adevarul e ca orice IFN face verificari in baza de date cu rau platnici, insa restrictiile nu sunt ca si in cazul bancilor.

Daca acum ai un venit care iti permite sa te imprumuti atunci un IFN iti acorda banii de care ai nevoie. Conditia obligatorie este sa nu mai intarzii.