Credite rapide pentru restantieri 2020. La institutii nebancare online.

Avand in vedere ca numarul celor restantieri a crescut, in 2020 au aparut credite si pentru cei din baza de date cu rau platnici.

Aceste imprumuturi se obtin mult mai rapid si procedeul este asemanator cu cel al bancilor.

Singura diferenta este ca nu trebuie sa te mai deplasezi pentru a primi banii.

Un credit rapid pentru restantieri presupune sa aplici online la un IFN. Acesta nu e un lucru complicat pentru ca aplicarea in sine dureaza cateva minute si presupune completarea unui simplu formular.

La majoritatea ofertelor aprobarea unei solicitari nu dureaza mai mult de cateva ore, dar atunci cand aplici intr-o zi lucratoare poti primi raspunsul chiar si in mai putin de 10 minute.

Cine poate aplica insa? La o institutie nebancara este binecunoscut faptul ca accesarea unei sume de bani este relativ un lucru simplu, astfel ca majoritatea persoanelor au aceleasi sanse de aprobare.

Orice cetatean de pe teritoriul Romaniei poate primi un credit pentru restantieri doar cu buletinul.

Comisioanele sunt zero atunci cand se returneaza la data scadenta si in unele cazuri la primul imprumut clientii beneficiaza de dobanda zero.

Nu exista optiunea alegerii unei rate variabile ca la banca deoarece la o oferta de imprumut pana la salariu exista o singura rata fixa.

Asta inseamna ca dobanda trebuie returnata integral alaturi de creditul luat dupa 30 sau 35 de zile.

Atat perioada de rambursare, cat si suma de care ai nevoie pot fi alese de tine.

Cum banci care sa acorde credite restantierilor sunt putine spre deloc ajungem la concluzia ca persoanele care se afla in Biroul de Credit pot apela momentan numai la IFN-uri.

O oferta cu dobanda zero acordata pana la salariu nu ar trebui sa te indatoreze foarte mult chiar si atunci cand ai salariu minim pe economie.

Institutiile nebancare care acorda credite pentru restantieri in 2020 iau in calcul veniturile tale, asa ca te incurajeaza sa rambursezi in mod responsabil oferind sume de pana la 3000 lei.

Faptul ca nu ti-ai mai putut achita ratele in trecut ridica intr-adevar un semn de intrebare dar asta nu inseamna ca o institutie nebancara nu iti mai finanteaza nevoile urgente.

Pentru multi romani faptul ca sunt inscrisi in Biroul de Credit se datoreaza imprumuturilor luate in franci elvetieni inante sa apara criza. Deoarece valoarea ratelor a explodat, multe persoane figureaza si in prezent ca restantieri.

La o institutie nebancara nu putem spune ca nu se verifica istoricul din baza de date ci conteaza mai mult situatia prezenta a solicitantului.

Astfel chiar daca ai fost restantier si bancile nu mai accepta dosarul tau, nu inseamna automat ca nu se mai gaseste nicio solutie pentru tine.

Cand esti listat in Biroul de Credit dar restantele tale nu sunt mari, un IFN va trece repede peste acest impediment si iti va acorda banii solicitati.

In prezent singurul document justificativ de care ai nevoie este buletinul de identitate.

Cum se primesc banii dupa aprobarea unui credit pentru restantieri?

Deoarece un IFN isi da seama ca ai nevoie de bani imediat iti acorda imprumutul prin transfer bancar, astfel ca suma solicitata iti intra direct pe card.

Pentru aceasta optiune nu uita sa specifici numarul contului bancar atunci cand aplici.

Dupa ce ai primit banii trebuie sa dovedesti ca ai un comportament de plata adecvat cara sa duca la stingerea tuturor datoriilor la data scadenta.

Odata rambursat primul imprumut, valoarea urmatorului credit pentru restantieri va cunoaste o crestere, astfel ca suma maxima obtinuta dupa aceea va depasi adesea pragul de 3000 lei.

Chiar daca in ultimul timp au aparut si solutii de stergere din Biroul de Credit, procesul este costisitor si de cele mai multe ori greoi.

Persoanele cu istoric negativ au adesea nevoie de bani urgent pentru a acoperi mici datorii, astfel ca un termen de rambursare de o luna de zile este viabil in aceste situatii.

Ca sa vezi daca esti eligibil la un credit pentru restantieri poti aplica in 2 sau 3 minute la o institutie nebancara si raspunsul va veni degraba in maxim 1-2 zile lucratoare.

Orice institutie nebancara realizeaza o analiza sumara si iti comunica raspunsul foarte rapid.

Nu se face un scor detaliat pentru un imprumut de scurta durata fiindca si valoarea acordata la un IFN este de cateva mii de lei, iar de garantii nici nu se pune problema.

Cu toate acestea, se impune ca de data aceasta sa nu inregistrezi intarzieri deoarece pe langa dobanda penalizatoare orice incident de plata poate prelungi durata pe care vei figura in Biroul de Credit.

In schimb, daca iti achiti ratele la timp, sunt unele IFN-uri care trimit notificari catre Biroul de Credit ce au ca scop scoaterea ta de sub sintagma de restantier.

5 thoughts on “Credite rapide pentru restantieri 2020. La institutii nebancare online.”

  1. am nevoie de niste bani urgent chiar azi daca se poate. am fetita in stare grava la spital va rog mult

    Reply
  2. Am nevoie urgent de ajutorul dvs sa refinantez toate creditele. Ma numesc Anna sunt salariata si am vechime de 26 ani.

    Reply

Leave a Comment