Banci care acorda credite rau platnicilor 2020

Dupa ce ai fost inregistrat in Biroul de Credit prima intrebare pe care ti-o pui este de unde poti sa iei un credit pentru rau platnici 2020. Inregistrarea in baza de date a restantierilor reprezinta o “pedeapsa” aplicata persoanelor care au intarziat mai mult timp sa plateasca una sau mai multe rate.

Pentru aceste persoane este greu sa mai obtina bani la fel de usor deoarece cele mai multe banci nu acorda credite celor rau platnici.

Totusi daca prioritatea ta este de a afla o metoda prin care poti sa iei credit chiar daca esti in Biroul de Credit atunci ai ajuns unde trebuie.

Scoringul negativ din baza de date iti afecteaza situatia financiara dar asta nu inseamna ca nu mai exista niciun plan de redresare a situatiei. Ba din contra, acum poti obtine o suma de bani online chiar daca ai fost rau platnic la banci.

Ce trebuie sa fac?

Primul lucru este sa te gandesti ce suma iti doresti. De asemenea trebuie sa iei masuri ca dupa ce ai obtinut acest nou credit sa nu mai fie nevoie sa ajungi in Biroul de Credit.

In cele din urma, stii cat de mult te afecteaza istoricul negativ atunci cand mergi la banca si esti rau platnic. Sa vedem totusi cum poti primi bani chiar si atunci cand esti in baza de date.

Primul pas pe care trebuie sa il faci este sa aplici online la o institutie nebancara. Aceste institutii se ocupa cu acordarea de credite rapide in doar o zi lucratoare.

Ele functioneaza legal si au aprobarile necesare pentru a acorda bani la distanta. Nu e momentul sa te ingrijorezi daca nu ai mai aplicat niciodata la un astfel de imprumut.

Pentru a informa institutia nebancara de faptul ca doresti un credit exista o modalitate foarte simpla:

Trebuie sa completezi un formular cu datele tale personale si cu suma necesara de care ai nevoie, iar dupa aceea un consultant primeste solicitarea ta si o evalueaza uneori in doar cateva minute.

Aplicarea online la o institutie nebancara reprezinta solutia atunci cand bancile acorda foarte greu credite rau platnicilor.

Aici nu mai trebuie sa iti faci foarte multe probleme cu privire la istoricul tau din Biroul de Credit deoarece sunt institutii nebancare care mentioneaza ca ofera bani chiar si in astfel de situatii.

La ce oferta pot sa aplic?

Cea mai des intalnita suma pe care o poti primi este 1000 lei. Exista optiunea de a cere mai multi bani, de exemplu 2000 lei, prin completarea aceleiasi cereri de credit online.

Procesul de acordare este automatizat si consilierul de credit verifica doar daca ai completat cererea de credit corect si daca ai un venit care sa iti permita returnarea banilor.

Dupa ce ai trimis solicitarea nu trebuie sa intreprinzi alte actiuni ci trebuie sa astepti raspunsul institutiei nebancare. Acesta soseste in cel mult 24 de ore dar de cele mai multe ori s-a constatat ca persoanele care aplica la aceasta oferta au parte de un raspuns in doar cateva ore.

In cazul in care institutia nebancara constata ca esti in Biroul de Credit ca rau platnic va examina si situatia ta din prezent legata de veniturile pe care le ai si va incerca sa iti ofere un imprumut daca indeplinesti celelalte conditii.

Pentru a clarifica si modalitatea prin care primesti banii, ei bine trebuie sa spunem ca acestia ajung urgent in contul tau bancar odata ce ai primit aprobarea institutiei nebancare.

Dupa aceea, pur si simplu poti sa ii folosesti pentru nevoile tale actuale. Cel mai probabil vei dori un credit pentru rau platnici pe 30 de zile, care e de obicei cel mai lung termen de rambursare.

Daca in preajma datei scadente esti afectat de o problema si nu poti returna banii trebuie sa iei cat mai repede legatura cu institutia nebancara pentru a vedea ce solutii sunt in cazul tau.

Exista probabilitatea sa primesti o prelungire si data scadenta sa fie decalata cu pana la 30 de zile. Chiar si atunci cand este posibila, aceasta prelungire este contra cost.

De aceea trebuie sa depui efortul necesar ca dupa ce ai obtinut creditul pentru rau platnici sa reusesti sa il rambursezi la prima data scadenta.

Daca vei face acest lucru exista toate motivele ca si dupa aceea institutiile nebancare sa continue sa iti acorde credite rapide de o valoare mai mare.

De asemenea daca IFN-ul va trimite un raport pozitiv catre Biroul de Credit atunci e posibil sa nu mai intampini dificultati nici la banci la acordarea unor credite viitoare.

14 thoughts on “Banci care acorda credite rau platnicilor 2020”

 1. buna, sunt interesat de un credit la dumneavostra, dar din pacate sunt listat in baza de date deoarece am facut credit pentru o persoana si nu a achitat. eu lucrezca sofer camion, iar luna aceasta imi va naste sotia si am o mare nevoie de credit.

  Reply
 2. Deoarece sunt înscris în Biroul de Credit am nevoie de bani pentru a scăpa de aceasta problema, de 2000 de lei.

  Reply
 3. Buna sunt Alexandru si sunt interesat de creditul dvs. Si as dori si eu un credit fiindca sunt cu casa in reparatie si am nevoie urgent de bani.

  Reply
 4. Buna ziua sunt in biroul de credit fara datorii si nu pot lua un credit de nevoi personale

  Reply

Leave a Comment